velt

Velt vzw

Velt, de vereniging voor ecologisch leven, koken en tuinieren, is de beweging voor al wie milieuvriendelijk aan de slag wil in de tuin of keuken.
Al 45 jaar promoten we gezond leven op het ritme van de seizoenen, én dit met respect voor de natuur. In België en Nederland tellen we ruim 19.000 leden en 130 lokale groepen.
Met onze activiteiten, publicaties en samenwerkingen willen we bijdragen tot de ontwikkeling van een duurzame levensstijl.

Adres : Uitbreidingstraat 392c, 2600 Berchem

Meer info : https://www.velt.nu/

logo_GERUST

GE RUST

Geniet van een heerlijke overnachting met ontbijt in Pepingen, in hartje Pajottenland. De karaktervolle torenwoning bevindt zich in een fabelachtige omgeving, in het domein Ter Rijst.

Adres : Terrest 3, te 1670 Heikruis.

Meer info : https://www.ge-rust.be/

LOGO_EIGEN_KWEEK

Eigen kweek

Streekproducten Vlaamse Ardennen
Cadeautjes, attenties en relatiegeschenken
Voor als het iets (h)eerlijk mag zijn.

Meer info: https://eigenkweek.eu

logo

Myilln

Myilln, een gedreven illustratrice afgestudeerd in de vrije kunsten in de KASK-Gent, woont en werkt in hartje Gent. Ze ontwierp de leuke tekening op onze totebag. Haar tekenstijl is heel divers en ze is altijd bezig met het verzinnen en maken van nieuwe projecten. Ze creëert illustraties, boekjes en beestjes en tekent aan haar eerste graphic novel.

Meer info : https://www.myilln.com/

Foto zwembad

B&B Blue Garden

Zoekt u de ideale plaats om als gezin te ontspannen en tot rust te komen of als koppel een romantisch weekendje door te brengen? Om te wandelen of te fietsen doorheen het heuvelend landschap met zijn pittoreske vergezichten, bossen en natuurreservaten of als fietser om de profrenners na te rijden op de nijdige kuitenbijters van de Ronde van Vlaanderen?

Meer info : http://www.bluegarden.be/

schoon-schuim-logo

Schoon schuim

Ben je op zoek naar inspiratie om je levensstijl duurzamer te maken in je badkamer of huishouden? Bij ons kan je terecht voor: natuurlijke lichaamsverzorging & accessoires, ecologische poetsproducten, etherische oliën & aromatherapie, grondstoffen voor al jouw DIY producten, zero waste badkamer- of huishoudpakketten en workshops

Adres : Ommegangstraat 47 te Ronse.

Meer info : Schoon schuim

huis_van_kaliter_logo

Het Huis van Kaliter

“Het Huis van Kaliter”, een sfeervolle vakantiewoning, biedt plaats aan maximaal 20 personen. Je kan er optimaal genieten van een unieke saunabeleving, verwarmd buitenzwembad, jaccuzi en infraroodsauna. Gelegen in de prachtige groene omgeving aan de rand van Ninove, de ideale plek om naar hartenlust te wandelen en fietsen.
Pascal, Vera en Emma, heten u van harte welkom

Adres : Groenstraat 163 te Ninove

Meer info : www.hethuisvankaliter.be