huis_van_kaliter_logo

Het Huis van Kaliter

“Het Huis van Kaliter”, een sfeervolle vakantiewoning, biedt plaats aan maximaal 20 personen. Je kan er optimaal genieten van een unieke saunabeleving, verwarmd buitenzwembad, jaccuzi en infraroodsauna. Gelegen in de prachtige groene omgeving aan de rand van Ninove, de ideale plek om naar hartenlust te wandelen en fietsen.
Pascal, Vera en Emma, heten u van harte welkom

Adres : Groenstraat 163 te Ninove

Meer info : www.hethuisvankaliter.be
logo_zennon wellness

Zennon

Looking for a place to stay in Geraardsbergen? Look no further than the luxurious hotel quality rooms ZENNON. In the heart of Geraardsbergen at the foot of the muur, alongside the river Dender, you have easy access to all the best that the city en his environment has to offer.

Meer info : zennon.be

zwembad Blue Garden

B&B Blue Garden

Zoekt u de ideale plaats om als gezin te ontspannen en tot rust te komen of als koppel een romantisch weekendje door te brengen? Om te wandelen of te fietsen doorheen het heuvelend landschap met zijn pittoreske vergezichten, bossen en natuurreservaten of als fietser om de profrenners na te rijden op de nijdige kuitenbijters van de Ronde van Vlaanderen?

Meer info : www.bluegarden.be

logo_GERUST

GE RUST

Geniet van een heerlijke overnachting met ontbijt in Pepingen, in hartje Pajottenland. De karaktervolle torenwoning bevindt zich in een fabelachtige omgeving, in het domein Ter Rijst.

Adres : Terrest 3, te 1670 Heikruis.

Meer info : www.ge-rust.be

satnampur_logo

Sat Nam Puur

Sat Nam is een woord afkomstig uit het Sanskriet, een oude Indiase taal. Het betekent: Wees wie je echt bent. Wees authentiek. Leef vanuit je eigen waarheid. Puur verwijst naar het gebruik van natuurlijke en biologische producten tijdens de behandelingen. Je kan er terecht voor zorg- en vlindermassage, ontspanningsmassage, ayurvedische massages, holistische voetmassage, reiki, bachbloesem- en Go4Balance therapie, alsook hotstone massage.

Adres : Wilderstraat 21, 1570 Galmaarden

Meer info : satnampuur.be

logo B&B Eyckenmolen

B&B Eyckenmolen

Eyckenmolen is een verrassend domein in het pittoreske landschap van de Vlaamse Ardennen. Schitterende vergezichten, rust en stilte zijn gewaarborgd. De regio nodigt uit tot het maken van mooie wandelingen of avontuurlijke tochten met de fiets, mountainbike, motor of wagen. Gastronomische specialiteiten, historisch waardevolle sites, kuitenbijtende hellingen, wellness of relaxatie, wat u ook verkiest, wij proberen het u als gast zo aangenaam mogelijk te maken.

Adres : Eikenmolen 13 te Sint-Maria-Lierde

Meer info : www.eyckenmolen.be

logo B&B T'rest

B&B T'Rest

Alles kan en mag in B&B T'Rest, er is maar één iets dat echt moet: Genieten. Van een wandeling, een fietstocht, een vesparitje… Alles kan met het kasteel als vertrekbasis, aangezien de B&B grenst aan tal van wandel- en fietsroutes.

Adres : Terrest 2 te Pepingen

Meer info : t-rest.be/bandb/

logo Myilln

Myilln

Myilln, een gedreven illustratrice afgestudeerd in de vrije kunsten in de KASK-Gent, woont en werkt in hartje Gent. Ze ontwierp de leuke tekening op onze totebag. Haar tekenstijl is heel divers en ze is altijd bezig met het verzinnen en maken van nieuwe projecten. Ze creëert illustraties, boekjes en beestjes en tekent aan haar eerste graphic novel.

Meer info : www.myilln.com

BW-Casa_CC_web

Casa Christina

Casa Christina Mijas, een vakantieappartement in Andalusië vlak bij de zee. Het is een plek waar je je thuis voelt door de typische Andalusische sfeer, de kleinschaligheid en persoonlijkheid. De duurzame inrichting met natuurlijke materialen zorgt voor een instant zen-gevoel.

Meer info : www.casachristinamijas.com

velt-LOGO

Velt vzw

Velt, de vereniging voor ecologisch leven, koken en tuinieren, is de beweging voor al wie milieuvriendelijk aan de slag wil in de tuin of keuken.
Al 45 jaar promoten we gezond leven op het ritme van de seizoenen, én dit met respect voor de natuur. In België en Nederland tellen we ruim 19.000 leden en 130 lokale groepen.
Met onze activiteiten, publicaties en samenwerkingen willen we bijdragen tot de ontwikkeling van een duurzame levensstijl.

Adres : Uitbreidingstraat 392c, 2600 Berchem

Meer info : www.velt.nu

Logo Freinetschool Keerpunt Geraardsbergen

Keerpunt

Door leerlingen heel sterk te betrekken bij de schoolwerking en hun eigen leertraject, willen we hen helpen om het allerbeste uit zichzelf en uit elkaar te halen.

Adres : Kattestraat 5 te 9500 Geraardsbergen

Meer info : keerpuntscholen.be/geraardsbergen