cherry-blossoms

Soshun -concept store-

Soshun is een unieke concept store in hartje Herzele. Het aanbod bestaat uit een selectie van juwelen, kleding, lederwaren, interieur-artikelen, stationery en bijna 100 verschillende soorten biologische thee met de daarbij horende thee-accessoires.

Adres : Groenlaan, 11 te Herzele.

Meer info : www.sōshun.be

fullsizeoutput_3f85

Artisjok: Art is ( Jee) Ok

Een winkel vol mooie, handvervaardigde, duurzame, gerecycleerde, ecologische, originele hebbedingen, ARTikelen. Gemaakt door mensen die volledig achter hun product staan. Tevens atelier waar je terecht kan om klei te leren draaien en voor andere diverse workshops.

Adres : Kasteelstraat, 10 te Brakel

Meer info : website
OHNE_logo

OHNE - Zwalm

OHNE is een winkelconcept dat steunt op drie pijlers: afvalarm, korte keten en biologisch; in deze volgorde. Omdat we echt een verschil willen maken, zetten we in op dagelijkse verbruiksgoederen: in de eerste plaats voeding maar daarnaast ook onderhoudsproducten en cosmetica. OHNE vraagt aan de consument om zelf herbruikbare potten, flessen of zakken mee te brengen naar de winkel en deze naar hartenlust te vullen.

Adres: Hundelgemsebaan, 117  te Hundelgem

Meer info: www.ohne.be

logo seizoenskrat

Seizoenskrat - Hoeve De Drie Linden

Met seizoenskrat (& Hoeve De Drie Linden) brengen we (h)eerlijk lokale producten van landbouwers en ambachtelijke producenten tot bij de mensen thuis. We maken graag het verschil door het gezicht achter het product te tonen, zodat de consument de landbouw en ambachtelijke productie herontdekt.

Adres : Drielindenstraat 3, 8554 Sint-Denijs.

Meer info : www.seizoenskrat.be

logo-erwtjesenworteltjes

Erwtjesenworteltjes

Jouw superleuke buurtwinkel, op de hoek. Dé plek voor eerlijke en heerlijk gezonde producten! Met vakmanschap en heel veel liefde voor jou gebracht.

Adres: Vanschoonbekestraat, 158  te Antwerpen

Meer info: www.erwtjesenworteltjes.be

Logo_Eeden

Eeden - Eerlijk Ecologisch

Bij Eeden kan je genieten van een eerlijke koffie en een lekker ecologisch ontbijt, lunch of gebakje. Dat een zero-waste levensstijl best leuk en gezellig kan zijn, merk je aan de leuke producten die je bij ons kan vinden.

Adres: Warandestraat, 40  te Turnhout

Meer info: www.eedenturnhout.be

bySonder-logo-met-tekst

't Hof bySONder

‘t Hof BySONder is een Ecological Business & Life Hub in Mechelen waar zowel bewoners/ondernemers als bezoekers van de plek, van de buurt en de ruimere omgeving betrokken zijn. Wij bieden een ecologische, duurzame plek die mensen en bedrijven volop ruimte geeft om BySONder te ondernemen, te groeien, te beleven en te verbinden/ontmoeten. Onderdeel hiervan is Boutique Bysonder, een concept-store met duurzame, circulaire, ambachtelijke, lokale & (h)eerlijke producten.

Adres : Adegemstraat, 102 te Mechelen

Meer info : www.thofbysonder.be

LOGO-Boerkoos

Boerkoos

Boerkoos is een ruime en complete winkel met écht lokale producten. PURE SMAKEN VAN HIER!

Adres: N60/Rijksweg 32, Maarkedal

Meer info: www.boerkoos.be