cherry-blossoms

Soshun -concept store-

Soshun is een unieke concept store in hartje Herzele. Het aanbod bestaat uit een selectie van juwelen, kleding, lederwaren, interieur-artikelen, stationery en bijna 100 verschillende soorten biologische thee met de daarbij horende thee-accessoires.

Adres : Groenlaan, 11 te Herzele.

Meer info : www.sōshun.be

OHNE_logo

OHNE - Zwalm

OHNE is een winkelconcept dat steunt op drie pijlers: afvalarm, korte keten en biologisch; in deze volgorde. Omdat we echt een verschil willen maken, zetten we in op dagelijkse verbruiksgoederen: in de eerste plaats voeding maar daarnaast ook onderhoudsproducten en cosmetica. OHNE vraagt aan de consument om zelf herbruikbare potten, flessen of zakken mee te brengen naar de winkel en deze naar hartenlust te vullen.

Adres: Hundelgemsebaan, 117  te Hundelgem

Meer info: www.ohne.be

logo-erwtjesenworteltjes

Erwtjesenworteltjes

Jouw superleuke buurtwinkel, op de hoek. Dé plek voor eerlijke en heerlijk gezonde producten! Met vakmanschap en heel veel liefde voor jou gebracht.

Adres: Vanschoonbekestraat, 158  te Antwerpen

Meer info: www.erwtjesenworteltjes.be

Logo_Eeden

Eeden - Eerlijk Ecologisch

Bij Eeden kan je genieten van een eerlijke koffie en een lekker ecologisch ontbijt, lunch of gebakje. Dat een zero-waste levensstijl best leuk en gezellig kan zijn, merk je aan de leuke producten die je bij ons kan vinden.

Adres: Warandestraat, 40  te Turnhout

Meer info: www.eedenturnhout.be

40x44,5 plastic draagtas

Ernel

Ernel is een interieur-, kook- en geschenkwinkel in hartje Geraardsbergen. Je vindt er een breed aanbod aan design, decoratie, meubelen, kookgerei, juwelen en een toffe kinderhoek.
Een cadeautje nodig? Dan vind je bij Ernel zeker wat je zoekt.

Adres : Lessensestraat 28, te Geraardsbergen

Meer info : www.ernel.be

LOGO-Boerkoos

Boerkoos

Boerkoos is een ruime en complete winkel met écht lokale producten. PURE SMAKEN VAN HIER!

Adres: N60/Rijksweg 32, Maarkedal

Meer info: www.boerkoos.be

huis-van-de-zaailing-logo

Huis van De Zaailing

Bij het Huis van De Zaailing in de dorpskern van Etikhove kan je alles vinden wat je in een bio-buurt-kruidenierswinkel zoekt! Verse groenten van bioboerderij De Zaailing en een uitgebreid assortiment in bio-kazen, artisanaal bio-brood, zuivel, vlees, vleesvervangers, dranken, versnaperingen, kant en klare maaltijden, broodbeleg, ontbijtgranen, schoonmaakproducten en verzorgingsproducten. Welkom!

Adres : Onderbossenaarstraat 1 te Etikhove.

Meer info :

sophie_so_food_logo

Sophie so Food

Sophie so Food verbindt, inspireert en motiveert mensen om stappen te zetten naar een duurzamer leven.
Dat doet ze met eten in de hoofdrol. Seizoensgebonden, lokaal en eerlijk eten. Puur, makkelijk en zonder franjes. Voor elke dag. Via een webshop, haar tWinkeljte, thematafels, catering en advies op maat.

Adres : Kwaadstraat 27, te Zingem

Meer info : www.sophiesofood.be