Ernel

Geraardsbergen

Ernel

Geraardsbergen

OHNE Zwalm

Hundelgem

Eeden

Turnhout

Huis van de Zaailing

Etikhove

Nieuwe Vaart

Antwerpen

À la bonheur

Ninove

Schoon schuim

Ronse

Vlas Samenwinkel

Gentbrugge

Fleurne

Oudenaarde

Tateljee

Oudenaarde

Heb je een fysieke winkel, ben je geinteresseerd in onze ambachtelijke natuurzepen?


Geef een seintje (+32 479 50 23 68 of admin@zeepkat.be), dan bezorgen we je onze B2B voorwaarden.

We komen graag geheel vrijblijvend langs, zodoende kunnen we kennismaken, kan je onze producten ervaren en kunnen we antwoord geven op al uw vragen.

Presentatierekje
logo

De dikke ziel

Een pand met een ziel. In het brocante café kan je genieten van allerlei lekkers. Daarnaast vind je er ook authentieke brocantestukken, vintagemeubelen, planten en een kleine shop. Alles is er te koop!

Adres : Slachthuisstraat, 68 te Gent.

Meer info : www.dedikkeziel.be/

OHNE_logo

OHNE - Zwalm

OHNE is een winkelconcept dat steunt op drie pijlers: afvalarm, korte keten en biologisch; in deze volgorde. Omdat we echt een verschil willen maken, zetten we in op dagelijkse verbruiksgoederen: in de eerste plaats voeding maar daarnaast ook onderhoudsproducten en cosmetica. OHNE vraagt aan de consument om zelf herbruikbare potten, flessen of zakken mee te brengen naar de winkel en deze naar hartenlust te vullen.

Adres: Hundelgemsebaan, 117  te Hundelgem

Meer info: www.ohne.be

Logo_Eeden

Eeden - Eerlijk Ecologisch

Bij Eeden kan je genieten van een eerlijke koffie en een lekker ecologisch ontbijt, lunch of gebakje. Dat een zero-waste levensstijl best leuk en gezellig kan zijn, merk je aan de leuke producten die je bij ons kan vinden.

Adres: Warandestraat, 40  te Turnhout

Meer info: www.eedenturnhout.be

LOGO ERNEL

Ernel

Ernel is een interieur-, kook- en geschenkwinkel in hartje Geraardsbergen. Je vindt er een breed aanbod aan design, decoratie, meubelen, kookgerei, juwelen en een toffe kinderhoek.
Een cadeautje nodig? Dan vind je bij Ernel zeker wat je zoekt.

Adres : Lessensestraat 28, te Geraardsbergen

Meer info : www.ernel.be

huis-van-de-zaailing-logo

Huis van De Zaailing

Bij het Huis van De Zaailing in de dorpskern van Etikhove kan je alles vinden wat je in een bio-buurt-kruidenierswinkel zoekt! Verse groenten van bioboerderij De Zaailing en een uitgebreid assortiment in bio-kazen, artisanaal bio-brood, zuivel, vlees, vleesvervangers, dranken, versnaperingen, kant en klare maaltijden, broodbeleg, ontbijtgranen, schoonmaakproducten en verzorgingsproducten. Welkom!

Adres : Onderbossenaarstraat 1 te Etikhove.

Meer info :

à-la-bonheur_DEF_klein2

À la bonheur

À la bonheur is een conceptstore in Ninove centrum. Je vindt er fijne cadeautjes en leuke hebbedingen, met dat tikkeltje extra.

Adres : Kaardeloodstraat 1 te Ninove

Meer info : www.alabonheur.be

NieuweVaart-LOGO

Nieuwe Vaart

Nieuwe Vaart is het tweede filiaal van Robuust! The zero waste shop. De focus van de winkel ligt op lekkere, lokalen en plantaardige producten. Je vindt ons aan het theaterplein in Antwerpen.

Adres :Oudevaartplaats, 45 te Antwerpen.

Meer info : nieuwe-vaart.be

schoon-schuim-logo

Schoon schuim

Ben je op zoek naar inspiratie om je levensstijl duurzamer te maken in je badkamer of huishouden? Bij ons kan je terecht voor: natuurlijke lichaamsverzorging & accessoires, ecologische poetsproducten, etherische oliën & aromatherapie, grondstoffen voor al jouw DIY producten, zero waste badkamer- of huishoudpakketten en workshops

Adres : Ommegangstraat 47 te Ronse.

Meer info : www.schoonschuim.be

Logo-VLAS

Vlas Samenwinkel

Opening 20 april 2023

Een ontmoetingsplek voor "consumensen", lokale boeren en producenten. Samen nemen we onze voedselbevoorrading weer in eigen handen, delen we kennis en ervaring en gaan we voor de best mogelijke prijzen.

Adres : Tweekapellenstraat, 45 te Gentbrugge.

Meer info : www.vlassamenwinkel.com

fleurne_logo

Fleurne

Begonnen als bloemenpluktuin maar nu een uitgebreide ecologische winkel.

In de winkel vind je alles met bloemen: verse boeketten, droogboeketten, bloemen in proefbuisjes, bloemenconfetti, haarlinten met bloemen, bloemen bij een kaartje...
Daarnaast vind je nog extra lokale en ecologische producten zoals natuurlijke verzorgingsproducten, keramiek, thee, kaarsen, kaartjes, zaden, geschenkboxen...

Adres : Heurnestraat, 169 te Oudenaarde.

Meer info : www.fleurne.be

tateljee_logo

Tateljee

Belle is keramiste en illustrator. In Tateljee vind je heel wat handgemaakte keramiek, juwelen, kaarsen, tekeningen enz... maar ook andere lokale makers komen met hun moois aan bod. Geniet van handgemaakt, welkom!

Adres : Aalststraat 99 te Oudenaarde

Meer info : tateljeebelle.com